Täydellinen äänituntuma

Tunne musiikin kosketus. Tutustu 

HUMU - Tunne musiikin kosketus

HUMU Augmented Audio Cushion™ on maailman ensimmäinen äänituntumasoitin. Suomalainen audioinnovaatio, joka mullistaa musiikkimaailmaa. HUMU Augmented Audio Cushion™ lisää digitaaliseen viihteeseen siitä aikaisemmin puuttuneen elementin – tuntoaistin. Lisäksi siinä on loistava stereoäänentoisto. Se toimii täydellisesti mm. musiikin, elokuvien ja pelien kanssa ja tekee kuuntelu- ja katselukokemuksesta ainutlaatuisen ja moniaistisen kokemuksen.

Tuntoaisti saadaan mukaan integroidun Flexound Augmented Audio™ -teknologialla, joka värisyttää tyynyn rakennetta ja ilmaa. HUMUssa ei ole sisällä perinteistä kaiutinta, eikä subwooferia. Tästä huolimatta HUMU toistaa äänitaajuudet välillä 20 - 20 000 hertsiä. 
 
Voit yhdistää HUMUn langattomasti Bluetoothin avulla tai äänikaapelilla eri laitteisiin kuten älypuhelimeen, tablettiin, televisioon, tietokoneiseen yms. laitteisiin.
 
Kun asetat HUMU Augmented Audio Cushionin™ niskan taakse ja laitat musiikin soimaan, kuulostaa ääni siltä kuin se leijuisi ympärilläsi. Tähän äänikuplaan kuuntelija voi rauhassa uppoutua ja vieläpä häiritsemättä muita. HUMU on lähikuuntelulaite, minkä ansiosta sen toistama ääni ei kantaudu kauas. HUMUa käyttämällä voit siis nauttia lempimusiikistasi tai elokuvista sisältöön täysin uppoutuen muita häiritsemättä ja säästät myös samalla omaa kuuloasi.

Tuotetiedot

  • Patentoitu ratkaisu toistaa äänet yhdellä elementillä niin, että ne voi kuulla ja myös tuntea
  • Toistaa äänet välillä 20-20 000 Hz
  • Lähikuuntelulaite, jolla musiikista voi nauttia häiritsemättä muita
  • Liitä laitteesi joko Bluetooth® -yhteydellä (v. 4.2) tai 3,5 mm äänikaapelilla
  • Yksinkertainen käyttää – äänenvoimakkuutta ja sisältöä hallitaan yhdistetystä laitteesta käsin – voit toistaa mitä tahansa sisältöä haluat
  • HUMUn muotoilija on Ornamo-palkinnolla palkittu Pasi Pennanen. Sen värit valittiin juhlistamaan 100-vuotista Suomea. 
  • Päällinen tyylikäs ja pehmeä keinomokka, joka on valittavissa kahdella eri värillä: Harmaa tai Grafiitti
  • Litium polymeeri akku 3,7 V, 5,5 Wh
  • Akunkesto 8 tuntia, voi käyttää samalla kun akku latautuu

Käy kokeilemassa HUMUa HifiStudion myymälässä (Helsinki, Tampere, Turku tai Oulu) tai Elisa Kulmassa. Saatavana HifiStudion tai Elisan verkkokaupasta.

Elisa Kulma store

Elisa webshop

Hifi Studio

Tai tilaa heti