Uutuus!

Musiikin kosketus. Täydellinen lahja itselle tai ystävälle.

HUMU - Tunne musiikin kosketus!

Flexound HUMU Augmented Audio Cushion on maailman ensimmäinen äänituntumasoitin. Suomalainen audioinnovaatio, joka mullistaa musiikkimaailmaa. HUMU lisää digitaaliseen viihteeseen siitä aikaisemmin puuttuneen elementin – tuntoaistin. Lisäksi siinä on loistava stereoäänentoisto. HUMU toimii täydellisesti mm. musiikin, elokuvien ja pelien kanssa ja tekee kuuntelu- ja katselukokemuksesta ainutlaatuisen ja moniaistisen kokemuksen.

Tuntoaisti saadaan mukaan integroidun Flexound Xperience -teknologian ansiosta, mikä värisyttää HUMUn rakennetta ja ilmaa. HUMUssa ei ole sisällä perinteistä kaiutinta, eikä subwooferia. Tästä huolimatta HUMU toistaa äänitaajuudet välillä 20 - 20 000 hertsiä. 
 
HUMUn voi yhdistää langattomasti Bluetoothin avulla tai äänikaapelilla eri laitteisiin kuten älypuhelimeen, tablettiin, televisioon, tietokoneiseen yms. laitteisiin.
 
Kun HUMUn asettaa niskan taakse ja laittaa musiikin soimaan, kuulostaa ääni siltä kuin se leijuisi ympärilläsi. Tähän äänikuplaan kuuntelija voi rauhassa uppoutua ja vieläpä häiritsemättä muita. HUMU on lähikuuntelulaite, minkä ansiosta sen toistama ääni ei kantaudu kauas. HUMUa käyttämällä voit siis nauttia lempimusiikistasi tai elokuvista sisältöön täysin uppoutuen muita häiritsemättä ja säästät myös samalla omaa kuuloasi.

HUMU on erittäin tyylikkäästi muotoiltu ja sen värit on valittu juhlistamaan Suomen 100-vuotisjuhlavuotta. HUMUn muotoilija on Ornamo-palkinnolla palkittu Pasi Pennanen.

Tuotetiedot

  • Patentoitu ratkaisu toistaa äänet yhdellä elementillä niin, että ne voi kuulla ja myös tuntea
  • Toistaa äänet välillä 20-20 000 Hz
  • Lähikuuntelulaite, jolla musiikista voi nauttia häiritsemättä muita
  • Liitä laitteesi joko Bluetooth® -yhteydellä (v. 4.2) tai 3,5 mm äänikaapelilla
  • Yksinkertainen käyttää – äänenvoimakkuutta ja sisältöä hallitaan yhdistetystä laitteesta käsin – voit toistaa mitä tahansa sisältöä haluat
  • Päällinen tyylikäs ja pehmeä keinomokka, joka on valittavissa kahdella eri värillä: Harmaa tai Grafiitti
  • Litium polymeeri akku 3,7 V, 5,5 Wh
  • Akunkesto 8 tuntia, voi käyttää samalla kun akku latautuu

Käy kokeilemassa HUMUa HifiStudion myymälässä (Helsinki, Tampere, Turku tai Oulu) tai Elisa Kulmassa. Saatavana HifiStudion tai Elisan verkkokaupasta.

Elisa Kulma store

Elisa webshop

Hifi Studio

 

Tai tilaa heti